En samværsadvokat hjælper til enighed efter skilsmisse

Hvis I bliver separeret eller skilt, mens I har et barn, kan I have brug for en samværsadvokat. Herigennem kan I lave aftaler om, hvor meget jeres barn vil opholde sig hos jer hver især. Når det gælder jeres barn, er det vigtigt, at I laver aftaler, som I begge kan være tilfredse med, så det mindsker konflikt gennem årene. Det er sådanne sager, som en samværsadvokat kan hjælpe jer med.

En samværsadvokat er et udefrakommende blik på situationen

Skilsmisser kan være komplekse og det bliver ikke mindre komplekst af, at I har et barn sammen. Hvor barnet har ret til at tilbringe tid med jer begge to, kan det være avanceret at aftale, hvordan dette præcist skal foregå. Her er der risiko for at uenighederne står i kø og kan være en hindring for nogle gode aftaler der kan sætte ro på tilværelsen.

En samværsadvokat kan komme med dette overblik og vil derfor assistere jer gennem denne komplekse situation. Det kan derfor være en stor hjælp med en samværsadvokat, da mange i denne situation har brug for en udefrakommende assistance for at forhindre, at de indbyrdes konflikter ikke bryder ud undervejs. Det er netop her, at det giver god mening at eksternalisere aftalerne gennem en samværsadvokat.

Brug for en god samværsadvokat? Kontakt samvaersadvokaten.dk

Hvis I skal finde en god samværsadvokat, så kan I med fordel kontakte samvaersadvokaten.dk

Her kan I komme i kontakt med en lang række advokater, der tidligere har været jurister i Statsforvaltningens Familieretshus. Dette giver dem et indgående kendskab til de mange processer, der opstår i disse situationer. En samværsadvokat fra samvaersadvokaten.dk vil derfor kunne hjælpe jer gennem deres mangeårige forståelse for situationens kompleksitet og de uenigheder der opstår hos begge parter.

Bag samvaersadvokaten.dk ligger Advokatfirmaet Strauss & Garlik, som har et stærkt hold af advokater, der alle har et stort kendskab til forskellige slags børnesager, gennem deres lange karriere. Uanset hvor i processen I lige nu er, vil du derfor kunne få hjælp af en samværsadvokat hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik.

Under hele sagsforløbet vil du dermed opleve et godt samarbejde med stor faglig kompetence indenfor jura til at bakke det op. Kontakten vil altid være fortrolig og med udgangspunkt i din specifikke situation. Derudover vil en dygtig samværsadvokat altid have barnets trivsel i fokus, hvilket indebærer at gøre sit bedste for at finde et kompromis mellem de to forældre, som skal skilles.