Skal dit fladskærms TV op på væggen?

Fordelene ved et væghængt TV er mange. Et væghængt fladskærms TV tillader dig at spare gulvplads, hvilket særligt er nyttigt i mindre hjem. For mange har et væghængt fladskærms TV også en større æstetisk appel, fordi TV'et nemt kan integreres i den øvrige boligindretning. Det er nemt at justere vinklen på et TV, der hænger på væggen; du slipper for at bekymre dig om, hvorvidt fjernsynet på et tidspunkt vælter, og mange vægbeslag er udstyret med indbyggede kabelstyringssystemer, som tillader dig at skjule dine kabler og danne et rent og overskueligt TV-område i dagligstuen. 
Er det blevet tid til at hænge fladskærms TV'et på væggen? Så mangler du blot at finde ud af, hvilket vægbeslag til fladskærms TV, du skal vælge. 

Kend kompatibiliteten

Den første af dine overvejelser bør knytte sig til selve kompatibiliteten mellem dit vægbeslag til fladskærms TV og dit TV. Find TV'ets brugervejledning frem enten i fysisk form eller online. Så snart du kender TV'ets vægt og VESA-mønster, vil du også kunne identificere dét vægbeslag til fladskærms TV, der bedst kan dække dine behov. 

Tjek installationsstedet 

De fleste af os har prøvet at borde i en væg, der ikke vil, som vi vil. Før du hiver værktøjet frem, skal du have fundet ud af, hvilken type væg, du har med at gøre. Det er vigtigt, at installationsstedet har den rette bæreevne, så dit TV og dit vægbeslag ikke falder ned efter installationen. 

Vælg den rette type beslag 

Den rette type vægbeslag til fladskærms TV afhænger både af dit TV, af din væg og af dig. Nogle mennesker foretrækker tiltbare beslag, fordi de får muligheden for løbende at justere på TV'ets vinkel. Andre foretrækker et vægbeslag til fladskærms TV, som er fast. 

Overvej kabelstyringen 

Kabelstyringssystemer er ikke altid integrerede i vægbeslag til fladskærms TV. Har du ikke noget imod et par ledninger på væggen, kan du sandsynligvis også godt klare dig uden. Men hvis du foretrækker så ryddeligt et område omkring dit TV som muligt, gør du klogt i at investere i et vægbeslag til fladskærms TV, som giver dig muligheden for at skjule kablerne. Uanset hvad du søger, findes det rette vægbeslag til fladskærms TV sandsynligvis hos Av-Cables. 

En verden af vægbeslag til fladskærms TV 

Av-Cables enorme udvalg omfatter masser af vægbeslag til stort fladskærms TV fra flere forskellige producenter. Og Av-Cables' kundeservice sidder klar til at hjælpe dig med at få den helt rette model hjem i stuen.