DC-Supply tilbyder leje og salg af brugte containere

Der kan være mange gode grunde til, at du skal bruge en container, og en brugt container kan være den helt rigtige løsning. Når du lejer eller køber brugt, vil du kunne spare penge, og du giver containerløsningen nyt liv, så den ikke skal stå tom og ubrugt hen. For professionel leje og salg af brugte containere kan du altid kontakte DC-Supply.

Køb og salg af brugte containere

En container er ikke bare en container. Hos DC-Supply har de mange forskellige typer af brugte containere, der kan bruges til meget andet end blot opbevaring og transport. Du kan blandt andet få smarte kontorpavilloner i flere etager, hvor der både er indbyggede toiletter, håndvaske og flere lokaler, der kan bruges til møder og kontor. Det kan være løsningen, hvis administrative opgaver og møder skal afholdes steder, hvor der ellers ikke er lokaler. Salg af brugte containere inkluderer også omklædningscontainere, hvor der er skabe, toilet og bad, så medarbejdere eller andre kan få klædt om i behagelige omgivelser. Der er derfor mange forskellige muligheder, hvis du skal finde en brugt container, der matcher dine behov.

Lej brugte containere hos DC-Supply

Hvis du kun skal bruge containeren i en afgrænset tidsperiode, kan du i stedet for at købe en brugt trailer faktisk leje den. Hos DC-Supply har de altid et stort udvalg af containere klar til at blive lejet ud i både kortere og længere perioder, som du har brug for. DC-Supply tilbyder blandt andet udlejning af brugte containermoduler i 2 etager, værkstedscontainere, køle-fryse containere og mange andre løsninger, der kan være lige det, du mangler for en tid. Kontakt dem, hvis du leder efter leje og salg af brugte containere til gode priser.

Eget værksted i Nørresundby

Hos DC-Supply har de sikret, at alle containere er gennemgået på deres eget værksted. Du kan derfor være tryg ved, at den brugte container i god stand, når du køber eller lejer den. Derfor er køb og salg af brugte containere nemt og sikkert gennem DC-Supply. Hvis du skal bruge en unik container, kan de også hjælpe med specialløsninger foruden leje og salg af brugte containere. I deres værksted kan de optimere din udvalgte container, så løsningen lever op til dine ønsker og krav. Har du brug for at se containeren, før du lejer eller køber, skal du forbi DC-Supply i Nørresundby, hvor langt de fleste står.