Her er den perfekte gaveidé til tumlingen eller det lille barn

Er der en børnefødselsdag eller nogle julegaver, der skal findes lige rundt om hjørnet? Måske du ligefrem er en af dem, der er i god tid med gaveforberedelserne! Uanset, så er du sikkert landet her, fordi du mangler inspiration til at finde den perfekte gave til det lille barn, og bare rolig – her kommer et godt bud på, hvad en sådan gave kunne være – og den kan købes hos Legebyen.

Legetøj, der støtter balanceevnen og den motoriske udvikling

Børn udvikler sig med lynets hast, særligt i de første leveår. Der er fuld knald på både den kognitive udvikling og motorikken. Børn elsker at prøve grænser af og lære nyt. Der findes en meget populær type legetøj, som rigtig mange børn bliver ejermand af, nemlig en Wheely bug Gåbil. Måske du kan huske den klassiske lille plastik scooter fra din egen barndom. Jovist, så eksisterer denne model stadig, men den har fået en overhaling indenom af dens nyere og mere moderne konkurrent, en Wheely Bug Gåbil.

Den er genial til at træne barnets motorik skjult som leg. En Wheely Bug Gåbil er udstyret med fire drejbare hjul. Dette betyder, at den er meget fleksibel i styringen, samtidig med at den selv holder balancen og ikke tipper, når barnet drejer. Der er intet rat, men derimod en stang, som barnet kan holde fast i. Alle hjulene er drejbare, så styringen foregår med barnets ben. Dette er genialt og åbner op for muligheden for, at barnet kan kaste sig over dette motoriklegetøj lang tid før, det vil være i stand til at koordinere at styre med hænderne og lave fremdrift med benene.

Wheely Bug gåbiler i forskellige størrelser

En Wheely Bug Gåbil findes i flere forskellige størrelser. Det er derfor relevant at vælge en størrelse, der passer til barnets højde. Dette vil fremgå i forhold til barnets alder, hvis du ser nærmere på Legebyens Wheely Bug gåbiler. Den rette størrelse er både relevant i forhold til at barnet kan nå jorden og skabe fremdrift, men også i forhold til ergonomien og barnets siddekomfort.

Wheely Bug gåbiler findes som flere forskellige dyr, der indbyder til spændende rolleleg. Det kan eksempelvis være en frisk mariehøne, en lynhurtig bi eller en sød lille mus. Der findes mange forskellige Wheely Bug dyr, der altså også er andet end insekter. Med en Wheely Bug Gåbil fra Legebyen som gave er du sikker på, at du giver barnet en gave, der vil give masser af timers leg, motion og motorisk træning.