K. C. Pedersen har både silversplints og andre gode produkter til håndterapi

Silversplints fingerskinner og håndterapi er to gode muligheder, hvis du ønsker at støtte og hjælpe dine hænder, fingre og led. Både de populære silversplints og de mange produkter, der findes til håndterapi, kan nemlig hjælpe dig med at gøre dagligdagens gøremål nemmere og mere overskuelige, da du enten får mulighed for at støtte dine fingre eller træne hænderne. Vi ser lidt nærmere på disse to produkttyper her nedenfor, men du kan også se mere på www.kcpedersen.dk.

Støt dine fingre og led med en silversplint fingerskinne

Silversplints er nye produkter, der er designet til at give ekstra støtte til fingrenes og håndens led. De er lette at anvende og giver støtte, som er tilpasset til de særlige forhold, fingerskinner skal arbejde under. Silversplints er lavet af stærke, fleksible materialer, som gør dem lette at bære, samtidig med at de hjælper dig, når du udfører daglige gøremål. Det kan være alt fra at gribe ud efter noget, klippe i noget eller tage fat i noget til cykling, havearbejde og alle de andre situationer, hvori vi bruger hænder og fingre i hverdagen.

En silversplint er dermed et oplagt valg, hvis du ønsker at støtte dine fingre og led i en hverdag, hvor de kan blive udsat for hårde og svære opgaver. K. C. Pedersen har desuden 25 års erfaring i branchen, og det er derfor et tydeligt tegn på fingerskinnernes værdi, at man finder dem i deres sortiment. Du kan få silversplints i forskellige typer, og de er lette både at sætte på og tage af igen, særligt hvis du vælger at lade K. C. Pedersen tilpasse dem, så de passer til lige netop dine fingre. Bestil både skinnen og tilpasningen på www.kcpedersen.dk og mærk, hvilken forskel silversplints kan gøre i din hverdag!

Træn hænderne med håndterapi produkter fra kcpedersen.dk

At træne dine hænder med håndterapi er en god måde, hvorpå du kan hjælpe dine hænder i hverdagen. Med forskellige produkter inden for håndterapi kan du træne, massere og støtte dine hænder efter hårde og svære opgaver. Det kan især være vigtigt, fordi vores hænder bærer det meste af vores daglige aktiviteter, da de er afgørende for vores brug af redskaber. Her kan håndterapi hjælpe med at holde hænderne i god form, så du fortsat kan benytte dem uden problemer.

Derfor forhandler de et stort udvalg af produkter til håndterapi hos K. C. Pedersen, der rummer både håndtræningsler, massageprodukter, fingertræningsredskaber og meget andet. Gå ind på www.kcpedersen.dk for at læse mere om håndterapi, og om hvordan håndterapi kan hjælpe dig med at styrke og træne dine hænder i en hverdag med mange opgaver. Der er noget for både små såvel som større fingre.