Kattelegetøj, foderskål og katteseng – Essentielt tilbehør til din kat

Skal familien snart udvides med en kat? Eller har du en sød firbenet pelsklump, der måske skal forkæles med lidt nyt legetøj? Så læs med her, hvor du kan lære mere om, hvilket tilbehør fra Catshop du bør købe til din kat for at holde den glad og tilfreds.

Kattelegetøj, der aktiverer din kat

Mange foretrækker katte over hunde, og der er da også et hav af gode grunde til at anskaffe sig en kat som kæledyr. De små væsener er loyale, selvstændige og nemme at passe. Men de kræver selvfølgelig gode og trygge rammer for at blive glad i dit hjem. Selvom katte er meget selvstændige fra naturens side, har indekatte brug for at blive fysisk og mentalt aktiveret i hverdagen for at trives. Katte har et helt naturligt jagtinstinkt, der giver dem behov for at jage. For at stimulere din kats jagtinstinkt bør du derfor give din kat forskelligt kattelegetøj, den kan lege med.

Her er bolde et rigtig godt valg. Bolde appellerer til kattens behov for jagt og giver den lov til at løbe og jage. Leg med bold er en fremragende måde at aktivere din kat og holde den sund og aktiv på. Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at katte nyder at jage mus. Af den grund er legetøj formet som mus fantastisk til din kat. Har du en indekat, der ikke kan jage mus udenfor, er legetøjsmus helt perfekte. Også pels- og fjerlegetøj vil holde din kat godt aktiveret.

De rigtige foderskåle til kattens behov

Den rette mad- og vandskål er alfa og omega i et kattehjem. Katte spiser og drikker nemlig bedst, når de har de perfekte skåle. Foretrækker din kat helt almindelige foderskåle af plast, eller skal plastskålene skiftes ud med fine keramikskåle? Besøg Catshop og gå på opdagelse i et stort udvalg af flotte og praktiske foderskåle.

Giv din kat ro og afslapning med en katteseng

Din kat skal naturligvis have et trygt sted at hvile og sove. Hvis du ofte finder din kat sovende i sofaen, på køkkengulvet eller i dit vasketøj, kan det tyde på, at den mangler sin egen base, hvor den kan sove. Derfor kan du med stor fordel give din kat en behagelig katteseng.

Der findes mange forskellige gode kattesenge på markedet. Fælles for dem alle er, at de giver din kat sit helt eget sted, hvor den kan hvile og putte sig i ro og fred, hvilket den vil sætte stor pris på.