Kvalitets modulbyggeri til daginstitutioner og bosteder

Mangler du moderne lokaler til enten daginstitution, børnehave, efterskole eller bosteder? Hos FOCUS Moduler A/S finder du fleksible og individuelle modulløsninger, opført i høj kvalitet med miljørigtige materialer, der lever op til dagens skærpede energikrav, som BR10, BR15 og BR20.  
Fleksibelt og omkostningseffektivt byggeri. Topmoderne moduler, som er bygget af miljørigtige materialer. God kvalitet og levering til tiden. Det er nogle af nøgleordene hos FOCUS Moduler A/S. Her kan du få individuelt modulbyggeri til daginstitution og moduler til bosteder. De moderne lokaler lever desuden op til de nyeste krav, såsom BR10, BR15 eller BR20, og de kan bygges efter dine individuelle behov og ønsker. Få blandt andet moduler til bosteder, daginstitutioner, børnehaver, vuggestuer, efterskoler og meget andet. Der er mulighed for både midlertidige og permanente løsninger eller udvidelser og etablering af flere etager, når du etablerer nye faciliteter hos FOCUS Moduler A/S. Du får moderne lokaler med mulighed for at flytte dele af eller hele bygninger, præcis som det passer dig.

Effektiv byggeproces og solidt håndværk

Teamet bag FOCUS Moduler A/S arbejder hurtigt og effektivt, også uanset vejrforholdene. På den måde kan du være sikker på en effektiv byggeproces og en overskuelig projektperiode, som både overholder dine budgetter og tidsplaner. Moduler til bosteder og daginstitutioner er lavet af solidt håndværk og bygget på virksomhedens eget værksted. FOCUS Moduler A/S leverer komplette, nøglefærdige løsninger lige fra tegnebrættet til byggeriet. Har du helt specifikke ønsker, kan du få skræddersyet moduler i forskellige størrelser, farver, materiale, udseender og meget andet.

Gode råd og vejledning med på vejen

Den danske virksomhed, FOCUS Moduler A/S, råder over omkring 1.000 udlejningsenheder indenfor moduler, containere, pavilloner, toiletter og andet. De har 5.000 m² produktionsfaciliteter og 25.000m² lagerplads samt et dygtigt hold af professionelle medarbejdere. Med mere end 30 års erfaring inden for salg, produktion og udlejning af individuelle modulløsninger, kan teamet bag virksomheden rådgive dig og hjælpe med yderligere information for at finde frem til den bedste løsning. Spørg blandt andet om løsninger til daginstitutioner og bosteder helt uforpligtende. Modulbyggeri til daginstitution og bosteder leveres naturligvis i hele Danmark, og du er både sikret levering til tiden samt en god pris med ekspertrådgivning undervejs i byggeprocessen.