Luft til vand pumper kan hjælpe dig med at reducere dine udgifter

Hvis du leder efter en måde at reducere dine varmeudgifter på, kan en luft til vand-varmepumpe være en god mulighed. Varmepumper er relativt effektive og kan hjælpe dig med at spare penge på dine energiregninger. Vi kan hjælpe dig gennem hele processen med at købe, installere og servicere en luft til vand-varmepumpe. Ønsker du yderligere en miljøvenlig og energieffektiv måde at opvarme dit hjem på? Så kan en luft til vand-pumpe være det rigtige valg for dig.

Hvis en luft til vand pumpe lyder som noget du har brug for så er VS Automatic stedet for dig.

Hvad er en luft til vand pumpe?

En luft til vand-varmepumpe fungerer ved at tage luft ind udefra og bruge den til at opvarme et kølemiddel. Kølemidlet komprimeres derefter, hvilket hæver dets temperatur. Det varme kølemiddel ledes gennem en kondensator, hvor det overfører sin varme til vandet i en brugsvandstank eller buffertank. Det opvarmede vand sendes derefter via en 3-vejsventil til det sted, hvor der er brug for det.

Installation af en luft til vand-varmepumpe koster enten 31.795 DKK eller 37.795 DKK. Prisforskellen skyldes elinstallationen; hvis din elinstallation er inden for 1 meter, så koster det 31.795 kr. Hvis du skal have installation inkl. standard elinstallation, er prisen 37.795 DKK.

Den udendørs del af en varmepumpe består af en ventilator, en kondensator og en kompressor. Den indendørs del består hovedsagelig af elektrisk tillægsvarme, en cirkulationspumpe, en ekspansionsbeholder, et filter, en selvudluftningsventil, en brugsvandstank, en veksler og en 3-vejsventil. Varmepumper anvendes til at overføre varme fra et område til et andet. De kan f.eks. bruges til at overføre varme fra jorden til et hus eller fra udeluften til et hus. Varmepumper anvendes også i kølesystemer. I et kølesystem overfører varmepumpen varme fra hjemmets indre til det ydre rum.

Luft til vand pumper er vejen frem

En luft til vand-varmepumpe udvinder energi fra luften udenfor og bruger den til at opvarme vand, som derefter cirkuleres gennem radiatorerne og gulvvarmesystemet i dit hjem. Geotermiske varmepumper er mere effektive end luft til vand-varmepumper, men de er også dyrere at installere. Hvis du bor i et hus med lavt energiforbrug, kan en luft til vand-varmepumpe være den rigtige løsning for dig.

Denne type varmepumpe udvinder varme fra luften udenfor og overfører den til din bygnings eksisterende radiator- og gulvvarmesystem. Det gør den til et fremragende valg som eneste eller primære opvarmningskilde til dit hjem.