Nestro træbriketter – gør din brændeovn mere miljøvenlig

Nestro træbriketter er et produkt af en innovativ teknologi, der omdanner træaffald til pressede træbriketter af høj kvalitet. Disse briketter er et miljøvenligt og økonomisk alternativ til almindeligt brænde til brug i din brændeovn eller pejs.

Hvad er Nestro briketter, og hvordan er de forskellige fra traditionelt brænde?

Nestro træbriketter er et produkt, der opstår som et resultat af en teknologi, der omdanner træaffald til pressede træbriketter med en høj brændværdi. Disse briketter er sammenpresset og har en form, der gør dem nemme at stable og opbevare, hvorfor de også er et praktisk alternativ til traditionelt brænde. Briketterne er lavet af spåner og savsmuld, hvilket betyder, at de er fremstillet af træaffald, som ellers ville blive betragtet som affald og måske bare blive brændt i store mængder.

Nestro briketter brænder rent og med en høj brændværdi

Et af de positive elementer i forhold til Nestro træbriketter er, at de er et yderst rent og miljøvenligt produkt i forhold til brugen i din brændeovn eller pejs. Som det også er beskrevet, er de fremstillet af træaffald, som ellers ville være et spildprodukt, hvilket gør dem endnu mere miljøvenlige. Brændværdien i Nestro træbriketter er meget høj og ligger på omkring 18-19 MJ/kg, så de er også langvarige i forbrændingen, hvilket gør dem til den perfekte varmekilde i de kølige vintermåneder.

Men hvad er egentlig brændværdi, og hvorfor er det vigtigt i forhold til briketter?

Brændeværdi er et mål for den mængde energi, som kan frigives i forbrændingen af et kilogram af produktet forbrændt under specifikke betingelser. Det vil sige, at jo højere brændværdi en brændstofkilde har, jo mere effektiv og varig vil den være som varmekilde.

Nordic Woods tilbyder forskellige varianter af Nestro briketter til forskellige formål

Nestro træbriketter varierer i størrelse og sammensætning og er tilgængelige i forskellige varianter for at imødekomme de forskellige behov og formål for brændeovne og pejse. Nestro træbriketter er også et godt tilbehør på campingturen, hvor det kan være en udfordring at finde tørt brænde.

Nestro træbriketter er et bæredygtigt alternativ til traditionelt brænde

Hver gang du køber Nestro briketter, hjælper du med at reducere affaldsmængden og give træaffald en anden destination end blot at blive brændt på en losseplads, samtidig med at du bruger et produkt med en lavere CO2-udledning end traditionelt brænde.

Nestro briketter er en miljøvenlig og økonomisk løsning til fjernelse af overskydende træaffald og en effektiv og langvarig varmekilde til brændeovne og pejse. Produktet egner sig til alle, der ønsker en bæredygtig varmekilde, som kan hjælpe med at reducere affaldsmængden og CO2-udledningen. Så invester i Nestro træbriketter og gør en indsats for at støtte en mere bæredygtig fremtid.