Seiko er dedikeret til kvalitet og detaljer

Seiko er et japansk urfirma med en lang tradition for at fremstille ure af høj kvalitet. Brandet er et af de få urfirmaer, der fremstiller alle sine egne komponenter, lige fra urværker til urkasser og remme. Denne opmærksomhed på detaljer og forpligtelse til kvalitet har gjort Seiko til et populært valg til både afslappet og formel beklædning. Seiko tilbyder et bredt udvalg af ure til både mænd og kvinder, med stilarter fra sporty til dresset. Uanset om du er på udkig efter et enkelt ur eller et luksuriøst statement piece, har Seiko et ur, der passer til dine behov. Hvis du leder efter en gave eller en tilføjelse til din egen samling, vil et Seiko-ur helt sikkert imponere dig. Med deres dedikation til kvalitet og sans for detaljen, er Seiko ure sikre på at holde til tidens tand.

 

Fordelene ved et Seiko ur

Seikos første kvartsur, Astron, blev lanceret i 1969. Astron var fremstillet af guld og kostede mere end en bil, og det var ikke et ur, der blev taget ned fra hylderne. Først efter mange år var prisen på et kvartsur så lav, at de blev tyske. Seikos ure i den højere ende bruger det, de kalder Kinetic-værker. Disse er stadig drevet af kvarts-krystaller, men i stedet for at bruge et batteri, drives de af bevægelsen i dit håndled. Fordelen ved dette er todelt. For det første behøver du aldrig at skifte batteri, så længe du holder uret optrækket (ved at bære det eller manuelt optrække det).

 

Credor Spring Drive Sonnerie – Seikos dyreste ur

Seiko lancerede sit dyreste ur, Credor Spring Drive Sonnerie, i 2006 for over en million kroner. Credor Spring Drive Sonnerie har rødder i tradition og kultur. Det er udstyret med et mekanisk klokkespil, der angiver den aktuelle hele time. Lyden aktiveres via knappen på urets venstre side og er direkte inspireret af en buddhistisk skål, der slås med en metalstang. Det er en lyd, som de fleste japanere er vokset op med siden barndommen, da den kommunikerer ro. Ekstern og især intern ro er en vigtig del af den japanske kultur, og ved at gengive denne lyd som en klokke. Det er i overensstemmelse med denne kulturelle værdi. Credor Spring Drive Sonnerie er også et smukt ur med en urkasse i rosa guld og alligatorrem.