Smør Shea på din tørre hud

Hvis du er på udkig efter en naturlig og optimal måde at få en beroliget og fugtet din hud, så er det værd at kigge på sheasmør som en mulighed. Det er et produkt, som du efterhånden kan finde i mange konventionelle cremer og skønhedsprodukter – men hvis du virkelig vil forkæle din hud, er ren uraffineret sheasmør fra Hedenhus lige noget for dig.

Hos Hedenhus producerer de en masse naturprodukter selv. De produkter, de ikke selv producerer, får de fra leverandører, der har samme etik omkring naturprodukter, som de selv har. Sheabutter eller sheasmør fra Hedenhus er koldpresset af ghanesiske sheanødder og er derefter forarbejdet i Holland. Brug sheasmør, hvis din hud trænger til et blødgørende løft, der beroliger og plejer på samme tid.

Varm dit smør i hånden før brug

Når du skal bruge et naturprodukt, som uraffineret sheasmør, er det ikke helt som konventionelle skønhedsprodukter med diverse tilsætningsstoffer i. Hvis du for eksempel skal bruge sheasmør som en fugtighedslotion, er det en god idé at tage den ønskede mængde sheabutter i hænderne og varme den op. Det får smørret til at smelte og gør det dermed lettere at påføre din krop. Hvis du i stedet skal bruge det økologiske sheasmør til hårpleje, kan du med fordel eksperimentere med at bruge det som en slags naturlig hårmaske. Du vasker dit hår som normalt, hvorefter du påfører det i hele håret med speciel fokus på spidserne. Dem må du i øvrigt gerne massere den økologiske og uraffinerede sheasmør godt med, så de rigtigt kan optage de nærende stoffer i produktet. Lad det sidde i håret i 15-20 minutter, så det rigtig kan virke og give dit hår den ønskede pleje. Du kan eventuelt dække dit hår med et håndklæde, så sheasmørret rigtigt kan arbejde sig ind i dine hårstrå. Efter endnu en hårvask skulle du gerne være ejer af en lækker, blød hårpragt.

Duften af sheasmør kan du selv justere

Når du står med et naturprodukt, får du alle de dufte og konsistenser med, som der nu engang hører med fra naturen. Ved at vælge et uraffineret produkt vælger du et reelt naturprodukt, hvor der ikke er brugt kemiske stoffer til at udvinde produktet, som i dette tilfælde er lækkert sheasmør med en naturlig gul farve, der bliver bibeholdt under den naturlige proces. Ligesom farven beholdes den naturlige duft også. Det er en meget stærk duft, så hvis man gerne vil have et mere neutralt produkt, kan man faktisk tage låget af, indtil intensiteten af duften rammer din ønskede styrke.