Vælg hatteprofiler fra Profilmetal til din stålfacade

Skal du lave en stålfacade til dit næste byggeprojekt, eller er du i gang med en renovering af en facade, hvor stålplader skal inkorporeres? Så må du ikke glemme de rette hatteprofiler til samlingerne.

Stålfacader er blevet populære i moderne dansk arkitektur, og de kan både være helt dækket af stålplader, eller pladerne kan være brugt som dekorative elementer. Afslutningen i samlingerne er vigtig for, at facaden er holdbar i længden, og at facaden er så tæt som mulig.

Køb dine hatteprofiler fra Profilmetal, og afslut din facade på bedst mulige vis.

Hatteprofilerne kommer i flere forskellige farver

Hatteprofilerne fra Profilmetal kan laves til alle nødvendige formål og leveres i forskellige farver, så du får dem, der passer til dit projekt.

Farverne er vigtige i forhold til, at det endelige udtryk fremstår sammenhængende og flot. Derfor leverer Profilmetal naturligvis også hatteprofiler i forskellige farver, som deres stålfacader også kan fås i. Du kan derfor skabe en sammenhængende løsning, der er afstemt, når du vælger at handle hos Profilmetal.

Du kan få lavet dine hatteprofiler i specialmål

Huse og byggerier er forskellige. Og når det gælder en facade, kan målene variere meget fra byggeri til byggeri. Det behøver du naturligvis ikke bekymre dig om med Profilmetals hatteprofiler.

Hos Profilmetal laver de både profiler i standardmål og i specialmål. Har du behov for at få profiler med en bestemt størrelse, kan du nemt sende en bestilling afsted med de nødvendige mål.

Profilmetal tilbyder også tagplader

Profilmetal tilbyder ikke blot stålfacader og hatteprofiler, for de har også et stort udvalg af forskellige ståltagplader. Du kan blandt andet finde sinusplader, ståltrapez og mange flere, som du kan bruge, når taget trænger til en opdatering. Tagpladerne kommer i forskellige farver og kan alle leveres på specialmål.

Profilmetal er stedet at handle stålplader til dit byggeprojekt.

Køb hatteprofiler til dine samlinger hos Profilmetal

Hos Profilmetal kan du finde alle de nødvendige hatteprofiler til dine facadesamlinger. Profilmetal leverer kun kvalitetsmaterialer og sørger derfor for de bedste løsninger til dit byggeprojekt.

En hatteprofil fra Profilmetal er ikke bare en hatteprofil – det er smarte løsninger, der giver din facade en længere levetid. Stålfacader og ståltag er blevet mere og mere populært, og hos Profilmetal holder de sig altid opdaterede på de seneste trends.

Tjek det store udvalg, find en hatteprofil hos Profilmetal, og afslut din facade på bedste vis.